4Service

Ett av de mest spennende markedsprosjektene vi gjennomførte i fjor, var TV-serien Rom for suksess. Les mer under Markedsoppdatering med Marius.

Forord fra Tor

Det var mange av oss som hadde store forventninger til 2022. Vi så raskt at det harde arbeidet lagt ned under pandemien, ga resultater. Positiviteten var stor. Men, som vi har lært de seneste årene, det uforutsette kommer ofte når man minst aner det. Dette ble også sant i 2022.

Tor Rønhovde
Konsernsjef

Markedsoppdatering med Marius

2022 var et krevende, men også spennende år markedsmessig. Kombinasjonen av pandemiens siste rester, økonomisk uro og endrede forbrukervaner, gjorde behovet for å tenke nytt større.

Marius Pedersen
CMO

Bærekraft i medvind

Ved inngangen til 2023 er det flere hundre tusen mennesker som står utenfor det norske arbeidslivet. Mange av dem har et sterkt ønske om å komme på innsiden. På Møller Medvind Arena har et nytt samarbeid tatt form, og viser hvordan utradisjonelle rekrutteringsmetoder kan gi svært positive resultater.

Alltid tilgjengelig

Food & Facilities er én av 4Service sine tre divisjoner. Til daglig lager og serverer de mat, drifter restauranter, resepsjoner og coworking-lokasjoner, samt tilbyr de fleste små og store servicetjenester du kan tenke deg. I mars fikk de en annerledes oppgave. Utlendingsdirektoratet, UDI, hadde et hasteoppdrag som ikke kunne vente.

Menneske og maskin

Renhold som yrke har lange historiske linjer, og med fysisk krevende arbeidsoppgaver. Innenfor dørene til Høgskulen på Vestlandet har 4Service et renholdsteam supplert av fire medhjelpere som elsker repetitive oppgaver. Sammen utgjør de et svært godt eksempel på samspillet mellom mennesker og teknologi.

Der ingen skulle tro

Langt inne i en av våre vakreste fjorder, ligger et av landets mest spennende industriprosjekter. Green Zinc Odda 4.0 er Norges eneste smelteverk som produserer sink. Men hvordan innkvarterer man over 300 arbeidsfolk i en liten by som allerede har begrenset med plass?

Nøkkeltall

FOOD AND FACILITIES

50
Fullservice lokasjoner
220
Kantiner

CLEANING AND MAINTENANCE

9
Mill. kvm. renhold

ACCOMMODATION

35
Lokasjoner
9 600
Rom